Ik bied goedkope sex in Rotterdam

door | oktober 8, 2013

Ik bied goedkope sex in Rotterdam

Ik bied goedkope sex in Rotterdam. Bij mij thuis heb ik een slaapkamer die heerlijk groot is en goed genoten kan worden voor goedkope sex. Het goedkope staat er natuurlijk niks voor niks. Ik vraag er een kleine vergoeding voor omdat ik een single vrouw ben die houd van sex. Als het aan mij ligt kan ik het elke avond doen. Niet dat ik verslaafd ben of iets maar ben er gewoon gek. Je hebt mannen die elke dag aan sex denken. Nou ja me gedachten zijn dan net als man alleen ik heb een kutje die om goedkope sex vraagt. Alleen ik ben een vrouw dus die kan er wel wat voor vragen want een hoop mannen hebben er wel een klein beetje voor over hebben om een leuke avond samen te hebben. Je hoeft me niet te zien als iets dat achter de ramen staat maar zo spek ik zelf me spaarpotje toch een beetje haha. Ik vraag 25 euro voor een hele avond waarop alles kan en mogelijk is. De enige grens die ik heb is geen plas en poep. Daar hou ik absoluut niet van. Ik heb geruime ervaring en ook die zou je bij mij kunnen op doen. Ik hou van anaal, gekke standjes, bondage (zolang het niet al te pijn doet) en noem het maar op. Voor die 25 euro wat ik dus eigenlijk wel goedkope sex noem kennen we de avond beleven van je leven. Er zit geen tijd aan vast je zou zelfs de nacht mogen blijven. Zoals je begrijpt ben ik dus echt niet zo een geval als je denkt maar op deze manier hou ik het ook leuk voor mezelf en zeg nou zelf wat is 25 euro. Ik bied dus in andere woorden goedkope sex aan in Rotterdam. Welke man ziet het wel zitten om hier heen te komen en die leuke avond te hebben samen? Ik hoef denk ik niet veel meer te vertellen want het is wel duidelijk wat ik graag wil en hoor het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *