ik hoef geen romanticus wel een sexbeest

door | juli 26, 2013

ik hoef geen romanticus wel een sexbeest die weet waar hij mee bezig is! Neem contact met mij op als je een echt sexbeest bent en mij kan verwennen! Ik ben Nira en ben 26 jaar oud en zoek een man die van aanpakken weet, ik heb 3 exen maar geen een wist mij echt hard te nemen en lekker te laten klaarkomen. Ik woon momenteel in Limburg en reis veel, ik ben bereid om ook voor sex te reizen wanneer dit binnen Nederland blijft. Ik heb een normaal postuur met normale rondingen waar ik wel mee los kan gaan. Ik ben een halfbloedje dus ben een beetje getint. Op het gebied van sex houdt ik van Orale Sex, Standje 69, Sex, Tongzoenen, Rollen spel, Romantisch, anaal en nog veel meer. Wanneer je jezelf aanmeld kun je direct met mij in contact komen en misschien zullen wij al snel afspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *